Om

Undertegnede. Per Lundbech. Eksiljydeego bosat i Odense. Mere behøver du ikke vide, men føler du dig tilstrækkeligt provokeret af noget der står her kan jeg træffes via denne side. Kommentarer er da altid velkomne.

Hensigt. Kommentarer og betragtninger om allehånde emner, i ord og billeder – både egne og andres – fra en jyde bosat i Odense. Intet emne er for småt eller for stort, når bare jeg kan sammenflikke en (forhåbentlig) interessant pointe på det. Synsvinklen er bevidst anti-partipolitisk, tilstræbende det apolitiske så vidt det er muligt.

At logik og fornuft er mine tro følgesvende skulle gerne fremgå tydeligt.

Bloggen var oprindeligt bare et afløb for min irritation over alle de mennesker (fortrinsvis politikere) der udtaler sig over evne og i større eller mindre grad øver indflydelse på den offentlige mening gennem uovervejede, ukvalificerede eller på anden vis ukorrekte udtalelser. Der er nok af dem. Uvidenhed og overfladiskhed er menneskehedens største fjender og jeg kan ikke tilbageholde min trang til at korrekse bare nogle få af dem. Gradvist bevæger vi os dog i en lidt mere generel og måske mere positiv retning.

Indhold. Du kan finde indlæg om så forskellige emner som dommedag, livsfrygt og moralske tømmermænd. Der er noget om et forsøg på at myrde en dansk statsminister og om tankestråler fra mars og noget om hvorfor alle er så vilde med Anders Breivik. Her er der noget om lovreligioner, om livskvalitet, om fjernhealing og om det voyeursamfund vi lever i.

En række af undertegnedes kommentarer til den (evigt) aktuelle debat om prostitution er her: [1][2][3][4][5] og [6][7][8] eller her prostitution. Noget om undervisning og skoler: [01][02][03][04] og om disciplin og helt uden sammenhæng dermed, noget om kvinder!

Og endelig opskrifter på både rullepølse, chokoladekage, moderkage med broccoli og agurketidssalat. Kort sagt noget for enhver smag! God fornøjelse!

 


 

lamb2Mottoet for bloggen var oprindeligt:

MUNDUS STULTORUM CAVEA ERRORUMQUE TABERNA

(som er Palingenius) Senere blev det:

TAEDET ME HVIVS QVOTIDIANI MVNDI.

Betydningen er her dog omtrendt den samme! Forandring fryder…

“Hvo som ikke troer dette, han skal dømmes til Helvede og gjenfødes til et Æsel.” jvf. Kierkegaard, Journalen, d. 17. Mai 1839

Vor Tid erindrer meget om den græske Stats Opløsning, Alt bestaaer, og dog er der Ingen, der troer derpaa. Det usynlige aandelige Baand, der giver det Gyldighed, er forsvundet, og saaledes er hele Tiden paa eengang comisk og tragisk; tragisk fordi den gaaer under, comisk fordi den bestaaer.” er Kierkegaard, SKS 3,28; SV3 3,24.


Gengivelse af citater herfra er tilladt med tydelig angivelse af kilde

(dvs. navnet på undertegnde: Per Lundbech og et link til www.lundbech.com).


Powered by WordPress
WordPress Theme: 333 (a Twenty Sixteen child theme)