Logik for … tæppehandlere?

For et par dage siden kaldte beskrev Mogens Camre Naser Khaders “tæppehandlerlogik” i et indlæg på sin hjemmeside (http://www.mogenscamre.dk) og det var selvfølgelig noget de danske aviser tog op omgående. Nu ved jeg ikke helt hvad tæppehandlerlogik er og om det egentlig er noget nedsættende, men eftersom det drejer sig om en handlende, kunne det jo egentlig godt være noget der ligger ikke så langt fra det her. Men nu er det jo en kommentar der kommer fra Mogens Camre og man kunne man også få den tanke, at han sikkert har brudt sin hjerne godt og grundigt for at finde det værst mulige nedsættende udtryk indenfor den racismelovs rammer, som han jo før har været på kollisionskurs med.

Jeg ville nu hellere være den racisme paragraf for uden. Det ville da være langt mere ærligt og redeligt om man kunne få høre præcis hvad politikerne mente, fremfor at de er tvunget til at holde deres ord inden for rammerne af en eller anden tilfældig lov. I tilfældet Camre kunne det måske oven i købet blive ganske morsomt på sin egen sørgelige måde.

Jeg forsøgte forgæves at finde de famøse ord på Camres egen hjemmeside, men tilsyneladende er Mogens Camre ikke en mand der står ved sine ord, for skønt Google har fanget tæppehandlerlogikken:

Tæppehandlerlogik

… er den åbenbart blevet fjernet fra Camres hjemmeside. I hvertfald er der intet om tæppehandlere på den side Google linker til, eller på resten af Camres hjemmeside i øvrigt.

Tilsyneladende er der i det hele taget ikke ret meget Camre står ved, for bare to dage efter han blev valgt ind i Folketinget har han fundet ud af at det gider han ikke alligevel. Camre et tilsyneladende blevet overrasket over at der overhovedet var valg. Han siger i en pressemeddelelse:

“Dette folketingsvalg kom et år før, jeg havde ventet det …”

Nu gider vi slet ikke spørge om hvorfor har overhovedet stillede op, men nøjes blot med at konstatere at der er mennesker der har stemt på ham og det er ingen lille sag at svigte dem, der p. g. a. hans store ord, men trods hans brugtvognsforhandlermoral, hoppede på den galej.

Skriv et svar